Zaloguj się
Schowek
0
Dodaj do nich produkty, które lubisz i chcesz kupić później.
Zapisz na liście zakupowej
0
Zapisz
Stwórz nową listę zakupową
Nazwa nowej listy
Utwórz listę
Zapisz
0,00 zł
Produkt
Ilość
Cena
Koszt dostawy od
Wydawnictwo
Katalog
Nowości
Bestseller
Czasopisma naukowe
Forum Uczelniane
Zamówienia
Wstecz
Jesteś tutaj:
Strona główna
978-83-7663-131-8
978-83-7663-131-8
( ilość produktów:
1
)
Dodane do porównania
Porównaj produkty
(0)
Usuń produkty
Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych
28,35 zł
/ szt.
brutto
+ Dodaj do porównania
Autor:
Izabela Dmytrów
Rok wydania:
2012
Typ publikacji:
Praca naukowa
Dziedzina:
Technologia żywności i żywienia
Wydział:
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
ISBN/ISSN:
978-83-7663-131-8
Prawdziwe opinie klientów
4.9
/ 5.0
25 opinii