Technologia żywności i żywienia
Nasz bestseller
Składniki mineralne Metabolizm i funkcje – zapotrzebowanie i źródła – niedobór i nadmiar – wzbogacanie i suplementacja – interakcje
18,50 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Długotrwałe efekty stosowania diety odchudzającej w autorskiej modyfikacji u pacjentów po zabiegu wprowadzenia balonu żołądkowego
24,15 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Zmiany jakości mięsa ptaków łownych w trakcie przechowywania w środowisku modyfikowanej atmosfery o różnej koncentracji CO2
27,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Nasz bestseller
Witaminy
16,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego
30,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności
21,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych
28,35 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Ocena wpływu zmiany składu diety i jej suplementacji witaminami z grupy B na wybrane parametry metabolizmu wapnia. Badania modelowe
17,85 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Studium obecności kongenerów PCB w mleku i produktach mleczarskich w aspekcie ryzyka zdrowotnego oraz wpływu procesu technologicznego na poziom tych związków
25,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Składniki mineralne w żywieniu ludzi i zwierząt – II wydanie
13,65 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
Nasz bestseller
Fizjologia żywienia człowieka – II wydanie
18,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN: