Zaloguj się
Schowek
0
Dodaj do nich produkty, które lubisz i chcesz kupić później.
Zapisz na liście zakupowej
0
Zapisz
Stwórz nową listę zakupową
Nazwa nowej listy
Utwórz listę
Zapisz
0,00 zł
Produkt
Ilość
Cena
Koszt dostawy od
Wydawnictwo
Katalog
Nowości
Bestseller
Czasopisma naukowe
Forum Uczelniane
Zamówienia
Wstecz
Jesteś tutaj:
Strona główna
978-83-7663-305-3
978-83-7663-305-3
( ilość produktów:
1
)
Dodane do porównania
Porównaj produkty
(0)
Usuń produkty
Nasz bestseller
Składniki mineralne Metabolizm i funkcje – zapotrzebowanie i źródła – niedobór i nadmiar – wzbogacanie i suplementacja – interakcje
18,50 zł
/ szt.
brutto
+ Dodaj do porównania
Autor:
Pod Redakcją Marioli Friedrich
Rok wydania:
2020
Typ publikacji:
Skrypt
Dziedzina:
Technologia żywności i żywienia
Wydział:
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
ISBN/ISSN:
978-83-7663-305-3
Prawdziwe opinie klientów
4.9
/ 5.0
25 opinii