Technologia żywności i żywienia
![Składniki mineralne Metabolizm i funkcje – zapotrzebowanie i źródła – niedobór i nadmiar – wzbogacanie i suplementacja – interakcje](/hpeciai/e253d6e4c6d73e1ace826161d6b4fdad/pol_il_Skladniki-mineralne-Metabolizm-i-funkcje-zapotrzebowanie-i-zrodla-niedobor-i-nadmiar-wzbogacanie-i-suplementacja-interakcje-1266.jpg)
Składniki mineralne Metabolizm i funkcje – zapotrzebowanie i źródła – niedobór i nadmiar – wzbogacanie i suplementacja – interakcje
18,50 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Długotrwałe efekty stosowania diety odchudzającej w autorskiej modyfikacji u pacjentów po zabiegu wprowadzenia balonu żołądkowego](/hpeciai/7f8a27b1c0e60a81afdfb0d430063659/pol_il_Dlugotrwale-efekty-stosowania-diety-odchudzajacej-w-autorskiej-modyfikacji-u-pacjentow-po-zabiegu-wprowadzenia-balonu-zoladkowego-1258.jpg)
Długotrwałe efekty stosowania diety odchudzającej w autorskiej modyfikacji u pacjentów po zabiegu wprowadzenia balonu żołądkowego
24,15 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Zmiany jakości mięsa ptaków łownych w trakcie przechowywania w środowisku modyfikowanej atmosfery o różnej koncentracji CO2](/hpeciai/12fff5bc413723e3fda4aa5b480e452f/pol_il_Zmiany-jakosci-miesa-ptakow-lownych-w-trakcie-przechowywania-w-srodowisku-modyfikowanej-atmosfery-o-roznej-koncentracji-CO2-1248.jpg)
Zmiany jakości mięsa ptaków łownych w trakcie przechowywania w środowisku modyfikowanej atmosfery o różnej koncentracji CO2
27,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Witaminy](/hpeciai/3980cb212035233cd472cfa06ca128f8/pol_il_Witaminy-1238.jpg)
Witaminy
16,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego](/hpeciai/5a24db069d034507f13a999a736f423d/pol_il_Mozliwosci-wykorzystania-wybranych-preparatow-z-bakteriami-kwasu-mlekowego-jako-czynnika-poprawiajacego-przydatnosc-technologiczna-i-zywieniowa-pieczywa-pszenzytniego-1206.jpg)
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego
30,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności](/hpeciai/20dfe2463200e250bc6babd2f0df8803/pol_il_Wplyw-zabiegow-kulinarnych-oraz-procesow-technologicznych-na-zawartosc-wielopierscieniowych-weglowodorow-aromatycznych-w-zywnosci-1205.jpg)
Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności
21,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych](/hpeciai/06580023d5f8eb7cff039c7258974c91/pol_il_Wybrane-czynniki-technologiczne-jako-determinanty-jakosci-sensorycznej-i-stabilnosci-przechowalniczej-serow-twarogowych-kwasowych-1082.jpg)
Wybrane czynniki technologiczne jako determinanty jakości sensorycznej i stabilności przechowalniczej serów twarogowych kwasowych
28,35 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Ocena wpływu zmiany składu diety i jej suplementacji witaminami z grupy B na wybrane parametry metabolizmu wapnia. Badania modelowe](/hpeciai/098d145cb4f2e42dd76e9e75038ac7eb/pol_il_Ocena-wplywu-zmiany-skladu-diety-i-jej-suplementacji-witaminami-z-grupy-B-na-wybrane-parametry-metabolizmu-wapnia-Badania-modelowe-1068.jpg)
Ocena wpływu zmiany składu diety i jej suplementacji witaminami z grupy B na wybrane parametry metabolizmu wapnia. Badania modelowe
17,85 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Studium obecności kongenerów PCB w mleku i produktach mleczarskich w aspekcie ryzyka zdrowotnego oraz wpływu procesu technologicznego na poziom tych związków](/hpeciai/7a0ad1e1e554f0054a1bec316fffa2e5/pol_il_Studium-obecnosci-kongenerow-PCB-w-mleku-i-produktach-mleczarskich-w-aspekcie-ryzyka-zdrowotnego-oraz-wplywu-procesu-technologicznego-na-poziom-tych-zwiazkow-1061.jpg)
Studium obecności kongenerów PCB w mleku i produktach mleczarskich w aspekcie ryzyka zdrowotnego oraz wpływu procesu technologicznego na poziom tych związków
25,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Składniki mineralne w żywieniu ludzi i zwierząt – II wydanie](/hpeciai/283ff80fc475b1ae8a30b3cfa8c56bea/pol_il_Skladniki-mineralne-w-zywieniu-ludzi-i-zwierzat-II-wydanie-1053.jpg)
Składniki mineralne w żywieniu ludzi i zwierząt – II wydanie
13,65 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN:
![Fizjologia żywienia człowieka – II wydanie](/hpeciai/337185d211bd3a414b3e1c084d06d2ce/pol_il_Fizjologia-zywienia-czlowieka-II-wydanie-1052.jpg)
Fizjologia żywienia człowieka – II wydanie
18,00 zł / szt. brutto
- Autor:
- Rok wydania:
- Typ publikacji:
- Dziedzina:
- Wydział:
- ISBN/ISSN: